Park MGM **** (voorheen Monte Carlo)

      Reacties uitgeschakeld voor Park MGM **** (voorheen Monte Carlo)

Klik voor groter

Klik voor groter

  • 3770 Las Vegas Blvd South, Las Vegas, NV 89109
  • Opening: 21 juni 1996
  • Kosten: $ 344.000.000
  • Kamers: 3.002

Het Monte Carlo resort and casino heeft sinds 9 mei 2018 een nieuwe naam; Park MGM. Het hotel is omgevormd van een “verouderd middenklasse naar een luxe hotel“.

Klik voor groter

Het Park MGM heeft o.a. winkels, convention facilities, een spa en fitnessruimte, een kapper, een sportzaal, een zwembad met golfslagbad en lazy river en een winkel straat Street of Dreams. 

Zwembad met golfslagbad en lazy river – Klik voor groter

Het hotel is gebouwd op de voormalige golfbaan van het Dunes hotel (op de plek van het Dunes hotel zelf staat nu het Bellagio hotel). De bouw begon in maart 1995 en oorspronkelijk zou het hotel Grand Victoria gaan heten. Na kritiek van de hoge heren is de naam eerst gewijzigd in Victoria en uiteindelijk in Monte Carlo. Op de bovenste verdieping van het gebouw is het ultra luxe Hotel32 gevestigd. De lofts, variërend van 79m² tot 190m² zijn van alle luxe voorzien. Zo zit er een tv in de badkamerspiegel, de gasten hebben de beschikking over een Suite Assistant die als butler dienst doet, toegang tot de Lounge32 die een uitzicht biedt over de Las Vegas Skyline en krijgen bij het inchecken een iPhone ter promotie van alle hotel voorzieningen. Hotel32 is na  na de genoemde aanpassingen omgevormd tot een boutique hotel genaamd NoMad Las Vegas.

TV in de spiegel

Lounge32

Adres: 3770 Las Vegas Blvd South, Las Vegas, NV 89109

Voorheen:

The Dunes golf baan

1972